Golf Son Servera

Golf Son Servera är Mallorcas enda medlemsklubb men gäster är varmt välkomna. Banan ligger vackert nedanför pinjeklädda berg med underbara vyer över Cala Millor Bay. Både nybörarje och vana golfare kan njuta av banan som har flera vattenhinder och bunkrar.

Det är en lite kuperad parkbana med generösa fairways och en ruff klippt i lagom höjd för att hitta förlupna bollar. Det svåraste på banan är alla träd som gärna blockerar vägen mot hål om du inte håller dig på banan. Den svåraste delen är hål 3-7 så klarar du dem bör resten gå galant.

Greenerna består av fint maskerade onduleringar som kräver lite extra uppmärksamhet när du tar ut din linje. Sex av greenerna ligger med angränsande vatten men det finns alltid en ”säker” väg in…

Bergen skyddar banan och spelarna från de värsta vindarna och blomsterprakten är fantastisk när Oleander och Bougainvillea blommar. Vacker, utmanande, rättivs och rolig – Son Servera är en bana för alla.

Efter avslutad rond är klubbhusets restaurang en perfekt plats för avkoppling där du kan njuta väl tillagad lokal mat med utsikt över 18:e hålet och havet.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6050 5844 5177 4937
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, shop, vagnar/buggies, restaurang
Bandesign John Harris & Francisco López Segalés (1967)