Golf Club Bad Saarow - Faldo Course

Beläget i den pittoreska landsbygden av Bad Saarow, erbjuder Faldo Course på Bad Saarow Golfklubb en perfekt blandning av utmanande spel och vacker natur. Designad av legenden Sir Nick Faldo, utmärker sig banan genom strategiska och genomtänkta hål som passar spelare på alla nivåer.

Banan sträcker sig över böljande terräng med frodiga fairways, böljande greener och strategiskt placerade bunkrar. Mogna träd kantar fairways och naturliga sjöar ger en lugnande men utmanande komponent till spelet. Varje hål erbjuder unika utmaningar som kräver precision och strategiskt tänkande.

Faldo-banan är känd för sin utmärkta skötsel. Greenen är snabba och rättvisa, fairways är perfekt skötta och ruffen erbjuder en rättvis men inte alltför straffande prövning. Signaturhålen, som par 3 hålet 11 och det långa avslutande 18:e, är särskilt anmärkningsvärda med sina fantastiska vyer och krävande slag.

Utöver banan finns utmärkta faciliteter inklusive klubbhus, träningsområden och professionella tränartjänster. Klubbhuset med panoramautsikt över banan är en perfekt plats för avkoppling och social samvaro efter en runda. Det finns också en proshop och en restaurang som serverar läckra måltider och förfriskningar.

Sammanfattningsvis är Faldo Golfbana på Bad Saarow Golfklubb inte bara en plats för golf utan en destination där golfare kan njuta av sporten i en av regionens vackraste miljöer.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, mått i meter6485 6095 5279 4718
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Nick Faldo (1996)