Golf Club Bad Saarow Arnold Palmer Course

Arnold Palmer Golfbana på Bad Saarow Golfklubb är en juvel i den tyska golfvärlden. Designad av den legendariska golfaren Arnold Palmer, erbjuder denna bana en harmonisk balans mellan skönhet och utmaning som lockar golfare från hela världen.

Banan slingrar sig genom en varierad terräng med frodiga skogar, öppna ängar och natursköna vattenhinder. De breda fairways ger en inbjudande känsla, men de strategiskt placerade bunkrarna och vattenhindren kräver noggrant övervägda slag. Varje hål är unikt utformat för att ge både visuellt nöje och en taktisk utmaning, vilket gör att spelarna måste använda hela sitt register av färdigheter.

En av banans mest framstående egenskaper är dess natursköna omgivningar. De omgivande skogarna och sjöarna skapar en rofylld atmosfär som förstärker spelupplevelsen. Banan är också känd för sin utmärkta skötsel, med välskötta fairways och snabba, jämna greener som ger en rättvis men utmanande runda.

De mest minnesvärda hålen inkluderar det majestätiska 9:e hålet (par 5) på  och det utmanande korthålet 17, båda med spektakulära vyer och utmanande design. Dessa hål representerar på bästa sätt Arnold Palmers filosofi om att kombinera skönhet med spelbarhet.

Faciliteterna på Arnold Palmer Golfbana är förstklassiga. Klubbhuset erbjuder alla bekvämligheter som golfare kan önska sig, inklusive en välsorterad shop, utmärkta träningsområden och en elegant restaurang där spelare kan koppla av efter en runda och njuta av utsökt mat och dryck.

Sammanfattningsvis är Arnold Palmer Golfbana på Bad Saarow Golfklubb en plats där golf möter natur i en perfekt symbios. Här kan golfare uppleva en oförglömlig runda i en av de vackraste och mest välskötta miljöerna i Tyskland.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Skogsbana
Banfakta Par 72, mått i meter 6918656353614645
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Arnold Palmer (1993)