Vilnius Grand Resort

Vilnius Grand Resort

oväntade upplevelser på nära håll

I Vilnius har vi hittat ett resmål som bjuder på stora oväntade upplevelser samtidigt som det är enkelt att ta sig dit. Att det dessutom är ett fint hotell med en riktigt bra golfbana utanför dörren gör inte saken sämre!

Sedan Litauen blev självständigt 1991 har huvudstaden Vilnius rustats upp och sedan 1994 är den Gamla Staden med på Unescos Världsarvslista. Som huvudstad är Vilnius inte så stort med sin halva miljon invånare men här finns något för alla. För den kulturellt intresserade finns en rik historia präglad av Sovjetunionen och de som vill utforska nattlivet kommer inte att bli besvikna, gott om bra restauranger, ett casino och andra nöjen.

Fakta

Avstånd flygplats Vilnius ca 30 km
Nära stad Vilnius city ca 20 km

Väder just nu

12℃

The V Golf Club

Golfbanan V Club anses vara en av de bästa banorna i Baltikum. En riktigt rolig bana med omväxlande hål och härligt ondulerade greener i toppklass. Layouten är modern och inspirerad av både skotsk links och amerikansk design. En hel del faror lurar i form av vattenhinder och man gör klokt i att tänka igenom sina slag. Banan växer för varje rond och blir bara roligare och roligare.

Vill man spela andra banor går det också att ordna på t.ex. Capital GC eller European GC.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6312 5943 5638 5175
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Bob Hunt (2009)

Vilnius Grand Resort

Viktig information - Spaavdelningen undergår renovering och är stängd 1 maj-31 juli 2018. I början av 2019 öppnas ett helt nytt SPA-center.

Vi erbjuder boende på exklusiva Vilnius Grand Resort. En härlig get-away inte långt hemifrån. Trots att det bara är ca 20 minuter till huvudstaden Vilnius ligger resorten ute på landsbygden i en härlig miljö med både skog och vatten. Hotellet är stort med 185 härliga rum. Är man två som reser tillsammans rekommenderar vi att man bor i ett Superior rum. För ett mycket rimligt tillägg får man ett rymligt rum med härlig utsikt över sjön. Efter golfen kan man slappna av i hotellets SPA innan man tar hotellets shuttleservice (gratis) till centrala Vilnius för ett besök på någon av alla trevliga restauranger. Vill man hellre ta det lugnt finns det en bra restaurang på hotellet.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Inbäddat mellan skogen och två sjöar, 20 min från Vilnius
Rum 185 st. Dusch/bad, TV, telefon, AC, WiFi
Rumstyper Classic, Superior, Executive, Family, Suites
Faciliteter Restaurang, bar, lounge, trädgård, soldäck, spa med pool, bastu, gym
Internet Gratis WiFi på rummen