Golf i Belek

Du som vill spela golf i Belek kan förvänta dig hög kvalitet. De fantastiska golfbanorna ligger som ett slingrande pärlband genom den lummiga pinjeskogen utmed kusten.

Golf i Belek kan mäta sig med de allra bästa ställena i Europa. Här finns otaliga golfbanor som alla ligger i den lummiga pinjeskogen mellan Medelhavets strand i söder och Taurusbergen i norr. När man talar om golfresor till Belek finns det många olika varianter. Vissa golfare föredrar resortbanor som Sueno GolfTitanic Golf eller Gloria Golf. Andra golfare spelar hellre mästerskapsbanor som Montgomerie Golf, Cornelia Golf, Carya Golf eller Lykia Links. Gemensamt för alla anläggningar är att de håller en väldigt hög kvalitet både på golfbanan och vad gäller all service kring golfen.

Det finns även många bra hotell i Belek. De allra flesta är överdådiga femstjärniga hotell med fantastisk service och underbar mat. I Belek är det vanligt att man har all-inclusive inkluderat i resans pris, det är både smidigt och bekvämt att det mesta ingår. På hotellen i Belek finns ofta ett stort antal aktiviteter för hela familjen, så att alla trivs även om man inte spelar golf. Hotellen ligger utmed stranden så här finns alla möjligheter att kombinera golfresan med en sol- och badsemester.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

 

Våra golfresmål i Belek