Golf på Västra Mauritius

På paradisön Mauritius hittar man golfbanor i alla väderstreck och den västra delen av ön är inget undantag.

På öns sydvästra spets ligger Paradis Golf som öppnades redan 1992 och är en av de äldsta, modernt byggda, golfbanorna på ön. Banan ståtar med några riktigt vassa hål längs havet. Namnet Paradis stämmer till stor del då platsen är en av de allra vackraste på ön med fantastiska bergstoppen Le Morne i bakgrunden som verkligen ger en paradiskänsla. Fortsätter man ett litet hopp norrut om Paradis så kommer man till Tamarina. En bra golfbana som funnits sedan 2006 och på senare tid blivit en del i Heritages ägor. Här finns även ett Boutiquehotell vid stranden som tillhör banan. Vill man variera sin golf kan vi boka ett golfpass som heter Golfbliss. Då får man både transfer till och spel på Tamarina GC, Heritage, Paradis och Avalon, alla inom ca 30 minuter.

Den allra äldsta golfbanan på Mauritius är The Mauritius Gymkhana Club som härstammar redan från 1844 och kvalificerar sig som en av de äldre golfbanorna i världen. Det ska dock nämnas att den är en gammal medlemsbana som kvalitetsmässigt inte platsar in bland de övriga resortbanorna..

Golf på Mauritius är golf i paradiset!

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Våra golfresor till Västra Mauritius