Golf i Marocko

Upplev en spännande kultur, bra shopping, en häftig blandning av det gamla och nya och framförallt massor av bra golfbanor. Marocko var en gång i tiden en fransk koloni och här väntar både orientaliska och västerländska inslag, och den speciella atmosfären av mystik med en fransk touch.

Med vacker natur, gästvänlig befolkning och låg prisnivå får du mycket semester för pengarna i Marocko. På senare år har golfen fullkomligen exploderat med nya golfanläggningar som exempelvis populära Mazagan strax söder om Casablanca. Runt huvudstaden Marrakesh finns drygt 10 banor och i kombination med ett spännande boende på en riad inne i medinan kan du inte hamna mer i händelsernas centrum. Annars ligger de flesta banorna längs Atlantkusten med en koncentration runt Casablanca/Rabat och Agadir. I pittoreska Essaouira, som varmt rekommenderas, finns också en mycket trevlig anläggning precis invid havet.

Det har investerats enormt inom golfen och kvaliteten på både golfbanor och hotell håller mycket hög klass. Jämfört med Sverige är Marockos närmare 40 golfbanor kanske inte så mycket att skryta med men här finns flera banor som är ritade av riktiga toppdesigners och det är mycket varmare här större delen av året, så det är värt resan.

Marocko, Essaouira

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa

Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa är en Edens lustgård i härlig marockansk stil intill Atlanten. Ta en cocktail vid poolen och njut av fransk gastronomi i någon av restaurangerna. Bränn all energi på den suveräna golfbanan och unna dig sedan en skön SPA-behandling. Blicka ut över havet och njut på riktigt!

Marocko, Marrakech

Magiska Marrakech

Åk på en magisk vecka med boende i de små moderniserade Riaderna inne i centrala Marrakech. Riaderna erbjuder full service och det finns fantastisk golf bara minuter utanför staden. Välkommen till en unik golfresa där du får uppleva Marrakech och det äkta Marocko!