Golf längs Englands Golfkust

Få regioner i världen erbjuder ett så samlat test av riktig mästerskapsgolf som Englands Golfkust. Sträckan från Liverpool i söder upp till Lytham bara en dryg timme norrut är sannerligen en skatt när det kommer till golf.

Englands Golfkust är hem till 12 av de finaste golfbanorna i Storbritannien. Med inte mindre än 7 banor på de ’100 bästa banorna i Storbritannien och Irland’ och 8 listade på de ’100 bästa banorna i England’ är koncentrationen av mästerskapsgolf längs Englands Golfkust oöverträffbar. Dessutom är det här man hittar the tre Open-banorna Royal Birkdale, Royal Liverpool och Royal Lytham & St. Annes. Tillsammans har de huserat The Open hela 33 gånger sedan 1897. Imponerande! Senast The Open hölls längs Englands Golfkust var på Royal Birkdale 2017 och kommer att återvända till Royal Liverpool 2023.

Englands Golfkust har också ett brett utbud av boende, spännande turistattraktioner, en hisnande kust och pittoreskt landskap. Du kan ta det lugnt på The Wirral, fördjupa dig i de charmiga kuststäderna Lytham och St Annes, njuta av Englands Classic Resort i Southport eller leva livet i The Beatles hemstad Liverpool, valet är ditt!

 

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Golf längs Englands Golfkust