Nyhetsbrev

Tack för att du fortsätter att prenumerera!

Vad kul att du är kvar hos oss och vill fortsätta prenumerera på Out Of Bounds nyhetsbrev. Du kommer nu att motta våra exklusiva erbjudanden, inspirerande golfrestips och spännande nyheter direkt i din inkorg.

Hantering av personuppgifter

När du väljer att prenumerera på Out Of Bounds nyhetsbrev samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av.

Out Of Bounds strävar alltid efter att erbjuda den perfekta golfresan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. På så vis kan Out Of Bounds ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen.

Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Out Of Bounds sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter? Läs vår fullständiga personuppgiftspolicy här.