Annons Svensk Golf

Underbara golfresor till södra Spanien!

Vårens nyinsatta direktflyg mellan Stockholm och Sevilla öppnar dörren till en ännu bättre golfresa! Här kommer ett trepack med fantastiska golfresmål som nu går att boka för resor under våren 2024.

ROYAL SEVILLA GOLF, SEVILLA


Välkommen till Royal Sevilla – en av Spaniens allra bästa golfbanor, och dessutom bara en kvart från allt den underbara staden Sevilla har att erbjuda. Golfbanan, som öppnades 1991, är designad av Jose Maria Olazabal och måste vara en av hans allra bästa! Om inte annat skvallrar rankingen om detta då denna väl balanserade utmaning ständigt nämns som topp 5 i landet.

Läs mer om Royal Sevilla Golf

MONTECASTILLO, COSTA DE LA LUZ


Mitt i sherryns förlovade land, strax utanför staden Jerez, ligger den klassiska Europatourbanan Montecastillo med boende längs det utmanande avslutningshålet. En magnifik golfanläggning där solen skiner allt som oftast på ett ståtligt golfhotell och en minst lika ståtlig golfbana som bara måste spelas. Hotellet är nyligen renoverat och banan har knappt varit bättre.

Läs mer om Montecastillo

NOVO SANCTI PETRI, COSTA DE LA LUZ


I hjärtat av Andalusien, längs den 5 mil långa stranden La Barossa, ligger golfparadiset Novo Sancti Petri. Just där ligger vårt hotell, Iberostar Andalucia Playa, och en kort promenad från hotell och strand ligger även golfbanorna. Novo Sancti Petri Golf ståtar med 36 hål av yppersta klass slingrar sig ända ner till havet på sina håll och passar alla typer av golfare.

Läs mer om Novo Sancti Petri