Quiz

Hur mycket kan du om golf?

Gör någon av våra quizar och testa dina golfkunskaper. Här samlar vi våra olika quizar som är en blandning av golf och mer allmänna frågor om själva ämnet. Vi hoppas att våra quizar ska vara ett roligt och lärorikt inslag i väntan på att det blir dags att åka på golfresor igen. Skicka gärna länkarna vidare och utmana dina golfkompisar.

The Masters

The Masters på mytomspunna Augusta är kanske den tävling som flest vill vinna. Hur mycket kan du egentligen om The Masters? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän.

Gör quizen här

 

 

Golf i Dubai

Många drömmer om att någon gång få spela golf i Dubai. Frågan är hur mycket du egentligen vet om detta fantastiska emirat? Här har vi blandat golf med allmänna frågor om Dubai. Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän.

Gör quizen här

 

Nederländerna

Vad kan du om det platta landet Nederländerna? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 7,8 av 10 poäng.

 

Gör quizen här

 

Sydafrika

Out Of Bounds är specialister på golfresor till Sydafrika. Frågan är hur mycket du egentligen vet om detta fantastiska land? Vi har blandat golf med allmänna frågor om Sydafrika. Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 7,6 av 10 poäng.

Gör quizen här

 

Mauritius

Hur mycket kan du egentligen om paradisön Mauritius? Testa dina kunskaper här. Skicka gärna vidare länken och utmana en vän. Svårighetsgrad: Genomsnitt 7,3 av 10 poäng.

Gör quizen här