Vi jobbar på Out Of Bounds

Vi jobbar på Out Of Bounds

En kort introduktion till vilka vi är som svarar när du ringer eller mailar till Out Of Bounds.

Emil Falk

Har jobbat på Out Of Bounds sedan 2011. Vårt prisorakel – uppskattar priser med skrämmande precision. Har koll på alla ”komma-runt-problemet-lösningar” i vårt bokningssystem. ”Förutom golf och resor, är sport ett stort intresse. Spelar mer golf än vad jag tränar vilket gör att de som endast spelat golf med mig någon gång kan tycka att jag är en bra golfare men de har inte sett att jag har en väldigt dålig lägsta nivå…”

Hemmabana Mälarö GK
Hcp Pendlar mellan 4 och 5
Favoritbana The Grove, London
Golfdröm Finns många men att gå 18 hål under par är nog en trevlig upplevelse
Bästa golfminne När jag på en klubbtävling gjorde HIO och dessutom vann tävlingen.

Martin Dahlström

Började på Out Of Bounds 2013, gjorde en utflykt 2017-2018, men kom tillbaka 2019. Om någon på Out Of Bounds ska bära epitetet golfnörd så får det nog bli Martin. ”Jag har spelat golf i hela mitt liv och arbetat med golf den större delen av mitt yrkesverksamma liv. Spelar så mycket golf jag kan och familjen tillåter. Bäst trivs jag på linksbanor på Brittiska öarna även om jag också tycker om att spela golf i shorts ibland”

Hemmabana Österåker GK
Hcp 4
Favoritbana Royal County Down, Nordirland
Golfdröm Sandbältet utanför Melbourne kombinerat med Tasmanien
Bästa golfminne Hål 1 Western Gailes. Jag har fegat ut en järnfyra från tee och medans kompisarna letar efter sina drivar i buskarna sänker jag min wedge för eagle.

 

Sofia Josefsson

Presentation är på väg.

Hemmabana
Hcp
Favoritbana
Golfdröm
Bästa golfminne

Agneta Landell-Eriksson

Presentation är på väg.

Hemmabana Skerike GK
Hcp
Favoritbana
Golfdröm
Bästa golfminne

Ola Sundqvist

Har jobbat på Out Of Bounds sedan 2004. Kallas för ”chefen” på jobbet och är vår mest beresta och pålästa vad gäller golfdestinationer i världen, även om han inte varit där. ”Avdankad rallyförare från Västmanland som numera bor i Sörmland och pendlar dagligen till jobbet i Stockholm. Har jobbat med Out Of Bounds sedan 2004 efter några år som guide på systerföretaget Golf Plaisir. Spelat golf på alla kontinenter och i en massa länder, emellanåt också passat på att slå riktigt många slag per runda! Har egentligen bara en ambition med golfen – att njuta. Tycker för övrigt att kombinationen resa och golf är fullständigt genialisk”!

Hemmabana Gripsholms GK
Hcp Ca 8
Favoritbana Wild Coast GC, Sydafrika
Golfdröm Japan vore inte fel
Bästa golfminne