image-alt

Orderbekräftelse från Out Of Bounds, ordernummer

Hej [NAME]!

Tack din för bokning!

Vi inväntar nu en skriftlig bekräftelse från hotellet och passar samtidigt på att boka starttider. Har ni specifika önskemål angående starttider, rumstyp eller annat ber vi er att snarast kontakta oss genom att skicka ett mejl till info@outofbounds.se eller slå oss en signal på 08-519 303 02.

Så snart detta är på plats skickar vi ut fakturor bestående av del- och slutbetalning, samt informationen Om din resa till den e-postadress ni angivit. Delbetalning ska betalas inom 7 dagar från fakturadatum och det är genom att betala in denna som ni accepterar villkoren för resan. Slutfakturan är på resterande belopp och betalas normalt 40 dagar innan avresa. Avvikelser kan förekomma på vissa resmål, temaresor eller specialavgångar.

Extra trygghet på resan!
Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkring som erbjuder marknadens tryggaste reseförsäkringar.
Enkelt förklarat så kan man försäkra tiden innan avresa med ett s.k. Avbeställningsskydd, och tiden man är på resande fot med en s.k. Reseförsäkring. Goudas reseförsäkringar täcker nu även in Covid-19 och dessutom skyddas ”resans syfte”. Perfekt för en golfresa där resan genom golfen har ett konkret syfte!

Läs mer

Önskar ni komma i kontakt med oss så är ert ordernummer [ORDERID]. Telefonnumret till oss är 08-519 303 02 och vår e-post info@outofbounds.se.

Ordernummer: [ORDERID]

[INVOICE_DETAILS]

[BOOKING_DETAILS]

Bästa hälsningar från teamet på Out Of Bounds Golfresor.