Anantara Villa Padierna Palace

Det är inte långt från Anantara Villa Padierna till Puerto Banús och Marbella men vi misstänker att de flesta inte vill åka härifrån. Hotellet är såklart femstjärnigt och har alla faciliteter man kan önska sig.

Läget är mycket naturskönt och hotellet omringas av de 27 vackra golfhålen. Det finns totalt 138 rum fördelade på lyxiga dubbelrum, sviter och villor. Standardrummen (Deluxe) är väl tilltagna och sobert inredda med en varm, klassisk och lyxig design. Man kan välja Green View eller Lake View liksom om man vill ha balkong eller inte.

Vill man äta på hotellet finns flera olika alternativ. I huvudrestaurangen äter man frukost och på kvällen är den välrenommerade restaurangen populär även för gäster som inte bor på hotellet. Här är det riktig ”fine dining” och köket är av Italiensk karaktär med särskilda influenser från Toscana.

Här finns ett vackert spa, tennisbanor och ett mycket fint poolområde där man kan ta en stunds paus efter golfen. Det finns pooler både inomhus och utomhus. Som grädde på moset har man också en egen beachclub direkt vid havet (transport ingår) så passa på och njut av en anläggning som faktiskt har allt.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Idylliskt läge på en höjd med härlig utsikt över Medelhavet
Rum 138 st. Dusch/bad, hårfön, TV, minibar, värdeskåp, AC, WiFi
Rumstyper Superior: 19-27 m², högst upp i byggnaden med "loftkänsla"
Deluxe: 35-42 m², green/lake view, med eller utan balkong/terrass
Suites: 43-250 m², green/lake view, sällskapsyta/vardagsrum, med eller utan balkong/terrass,
Villas: 200-495 m², 1 eller 2 sovrum, privat pool, butler service
Faciliteter Restauranger, barer, spa, inomhus och utomhuspool, beachclub, terrasser, trädgård, butik, racketclub
Internet Gratis WiFi på rummen