VIDA EMIRATES HILLS

Ett riktigt fint golfpaket till Dubai med boende i nya hotellet Vida Emirates Hills. Från terrassen kan man lugnt blicka ut över Emirates Golf Club som ligger alldeles intill och härifrån når man lätt övriga banor som ska spelas under veckan.

Ett nybyggt 4-stjänigt hotell som erbjuder den perfekta vistelsen för en golfare. Det i praktiken promenadavstånd till både Emirates bägge banor och till the Montgomerie men läget gör också att det ur trafiksynpunkt är lätt att nå samtliga Dubais golfbanor. I och med att det är så pass nytt och fräscht är det som gäst svårt att avgöra om detta är ett 4- eller 5-stjärnigt hotell när man sitter ute på terrassen och njuter av vyn över Emirates Faldo Course. Standardrummen är på 35kvm och har precis det man kan önska sig. Uppgraderar man ett hack får man liknande rum men med en vy mot Faldos elbelysta golfbana. Här finns naturligtvis en skön pool, fitness center, lounge, bar och en bra restaurang.

 

Fakta

Läge I Dubai nära Emirates två golfbanor och bara en kort taxiresa till Marinan.
Rum Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe, strykjärn
Rumstyper Rumstyper Deluxe Bedroom – ca 35kvm, vy mot Jumeirah Lake Towers Deluxe Golf View room – ca 35kvm, vy mot Emirates Golf Course Premier Suite Golf View – ca 75kvm, vy mot Emirates Golf Course Executive Suite Golf View – ca 85kvm, vy mot Emirates Golf Course
Faciliteter Faciliteter Pool, fitness centre, restaurang, bar, lounge, supermarket, terrass
Internet Internet Gratis WiFi