Regnum Carya

Regnum Carya är verkligen en komplett semesteranläggning. Här finns alla sorters sportaktiviteter, såväl till lands som till havs. Egna fotbollsplaner, stort tenniscenter, eget vattenland, inomhuspooler, utomhuspooler och möjlighet att ta en kurs i allt från kickboxning till magdans. Naturligtvis finns också en förstklassig spaanläggning med ett brett utbud av behandlingar. Även för matupplevelsen erbjuder Regnum Carya det lilla extra. Utöver bufférestaurangen finns fyra à la carterestauranger med olika teman som skaldjur/fisk, turkiskt, italienskt och fjärran östern. Om det finns ork kvar när mörkret lägger sig så väntar ett flertal barer, och en nattklubb med underhållning varje kväll.

Man kan bo i huvudbyggnaden i allt från standardrum på 62m² som kallas Luxury Rooms till fina sviter, alla med med varierande utsikt. Golfare kan välja att bo lite närmare banan i Carya Golf Residence. Dessa rum och villor har alla tillgång till en egen eller delad pool och ligger i markplan.

Alla Regnum Caryas gäster har också gratis entré till Antalays största nöjespark, Land of the Legends, som ligger några minuter bort.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Direkt vid stranden strax utanför Belek
Rum 553 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, balkong/terrass
Rumstyper En mängd olika alternativ med olika utsikter att välja på
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, soldäck, spa, gym, aktiviteter
Internet WiFi finns