The Oyster Box

Klassiska The Oyster Box Hotel, är ett fantastiskt hotell med ett majestätiskt läge vid Umhlangas strand norr om Durban. Här bor man som en kung med utsikt över Indiska oceanen och den ikoniska fyren på ett av Sydafrikas mest omtalade hotell och i reselitteratur beskrivet som en nationell skatt.

Kombinationen av kolonial charm, tropiska trädgårdar och en fantastisk miljö precis vid havet gör hotellet till ett paradis. Hotellet ligger i den lilla badorten Umhlanga, ca 15 km norr om Durban. Från det att hotellet öppnade sina dörrar i mitten av 1950-talet har det blivit ett av Afrikas mest älskade och framstående hotell. Hotellet har varsamt renoverats för att erbjuda gästerna ett modernt boende, samtidigt som man varit mån om att bevara känslan och nostalgin från en svunnen tid.

Hotellet är beläget vid den dramatiska kusten med utsikt över den berömda fyren. Rummen har havsutsikt och balkong ellelr terass, och naturligtvis alla andra faciliteter som ett 5-stjärnigt boende bör ha. Här finns en riktigt härlig pool med vacker havsutsikt samt tre barer med olika inriktningar. För de matintresserade finns även flera restauranger av högsta klass.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Intill stranden i Umhlanga norr om Durban
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe, balkong/terrass, färsk frukt, strykjärn
Rumstyper Classic, Luxury, Sea facing Cabana, Sea facing Family, Sea facing deluxe, Garden villa loft
Faciliteter Restaurang, bar, pool, terrass, trädgård, gym, spa, bibliotek, hälsocenter
Internet Gratis WiFi