The Belfry Hotel & Resort

Den tidigare privata fastigheten gjordes om till hotell i slutet av 50-talet och blev snabbt en central punkt för kända musiker och en rad eftertraktade konserter. Golfen kom igång först när 70-talet stod för dörren och PGA köpte egendomen.

Hotellet är ljust och modernt med rymliga rum – perfekt gjorda för golfare. Varje rum har HDTV, duschkabiner, WiFi, telefon, hårtork, naturligtvis kaffe- och tefaciliteter samt 24 timmars rumsservice. På restaurangen Ryder Grill har man en fantastisk vy över golfbanan. Här serveras god mat i en avslappnad och vänlig atmosfär. Lättare mat hittar man på Brabazon Bar där man kan man träffas och umgås i en härlig miljö där det är ganska lugnt i veckorna men bra drag framåt helgerna. Bra drag är det även på resortens nattklubb, Bel Air Night Club. På helgerna går det till och med bussar från Birmingham, som ligger en kvart bort. Nattklubben ligger dock några hundra meter från hotellkomplexet så vill man istället vårda sömnen så störs man inte.

The Belfry har dessutom en fantastisk spa- och sportavdelning som erbjuder både motion och fitness eller om man bara vill ha ett dopp i poolen. Massage och andra kroppsbehandlingar av högsta klass erbjuds av duktiga terapeuter.

Fakta

Läge Strax utanför Birmingham i lummig grönska
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, te & kaffe
Rumstyper 319 rum. Standard, Superior, Family, Suite, Lodge
Faciliteter Restauranger, barer, nattklubb, trädgård, spa, pool, bastu, gym
Internet Gratis WiFi
Fr. 0 KR

England, Birmingham

The Belfry

Den ikoniska golfresorten The Belfry som huserat Ryder Cup hela fyra gånger är belägen i det frodiga grevskapet Warwickshire strax utanför Birmingham. Här finns lyxiga gästrum, restauranger, barer, en nattklubb och naturligtvis tre enastående 18 hålsbanor.