Meliá Marbella Banús

Hotellet ligger i det exklusiva området i Puerto Banús vid den berömda Golden Mile, mycket nära stranden och bara ett par minuters promenad ner till Puerto Banús. Det är även lättillgängligt med hyrbil, ett klart plus när man som golfare ska ta sig till banorna som det finns en drös av på bara några minuters körning. Hotellet har också ett privat parkeringsgarage för 60 bilar (mot avgift).

Meliá Marbella Banús har 200 rymliga och ljusa rum med fantastisk utsikt över havet, bergen eller hotellets trädgård, samtliga med balkong/terrass och två dubbelsängar. Standardrummet (Meliá Room) vetter mot trädgården och poolen. Vill man ha havsutsikt så kan man välja att uppgradera till Meliá Room Sea View. Ett annat alternativ kan vara de s.k. Level Rooms som är endast för vuxna och innefattar lite extra exklusive service som t.ex separat incheckning. Även dessa rum kan fås med olika utsikter.

Här finns fem olika barer/restauranger med allt från enklare rätter till riktigt fin ”Fine Dining” med lokala, handplockade råvaror från Malaga i en nyöppnad restaurang.

För den som vill ha en fin kvällspromenad går det en strandpromenad längs havet hela vägen mellan Puerto Banús och Marbella (ca 5 km).

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge I Puerto Banús med närhet till stranden och hamnen.
Rum 200 st. Dusch/bad, hårfön, AC, telefon, TV, värdeskåp, minibar, balkong/terrass
Rumstyper Meliá: 35 m², nedre våningarna, balkong/terrass, pool/garden view
Premium: 35 m², 4:e våningen, balkong/terrass, pool/garden view
The Level: fr 35 m², endast för vuxna, övre våningarna, pool/garden/sea view
Faciliteter Restauranger, barer, pool, soldäck, trädgård, bastu, gym, parkering
Internet Ja