Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

På Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel bor man kungligt och tillsammans med sina tre golfbanor ger det ett nytt perspektiv på hur perfekt ett golfhotell egentligen kan vara. Stilen med sandfärgade väggar och grova balkar speglar spansk arkitektur och är utformad för att likna en spansk herrgård. Här är det sannerligen lätt att trivas.

Förutom golfbanorna finns det tennis och både inomhus- och utomhuspooler. Hotellet erbjuder matupplevelser på två olika restauranger som serverar spanskinfluerade läckerheter med färska råvaror. Var och en har dock sin egen distinkta atmosfär och unika specialiteter. Följ med på en kulinarisk resa genom Medelhavet och smaka olika smaker från Marocko, Grekland, Spanien och Italien, eller njut av det bästa av traditionella spanska tapas. Båda restaurangerna ligger bara ett stenkast från det 18:e hålet på Son Vida Golf Course. För en god drink är du välkommen till lobbybaren, en idealisk plats att njuta regionala viner och drinkar med gamla och nya vänner.

Standardrummen benämns som Superior room och är utrustade med ”Sheraton Sweet Sleeper beds” och Dallmayr kaffe. Rummen har en modern interiör med varma nyanser och mysig atmosfär. De stora fönstren erbjuder en underbar utsikt över trädgården eller de lummiga golfbanorna. Dessa rum är mellan 24-30 kvm. Nästa steg i uppgradering är Deluxe Room på 30-40 kvm, Juniorsuites på 45 kvm eller Hole-in-One Suite på 88 kvm.

Här finns en välutrustad Sports Club med bland annat tennis, volleyboll och cyklar samt Europas första Shine Spa som fokuserar på behandlingar för golfare. Detta är också en plats för familjer att samlas, här hittar man Mallorcas största Kids Club.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Ca 10 minuter från Castillo Hotel Son Vida och bara en kort promenad till klubbhuset på Son Vida Golf.
Rum 93 st. Dusch/bad, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, WiFi
Rumstyper Superior, Deluxe, Junior Suite, Hole in One Suite
Faciliteter Restauranger, bar, terrass, pool, spa med pool och jacuzzi, gym
Internet Ja
Virtuell Tour https://thepomposo.viewin360.co/share/collection/791qv?logo=bWVkaWEvMTEyNTQ4LzYzNzUtOWM4Zi0zMGFiLTYxMTYucG5n&info=0&logosize=140&fs=1&vr=1&zoom=1&thumbs=-1