Rovos Rail Royal Suite

De omgjorda vagnarna är varsamt renoverade för att behålla atmosfären från en svunnen tid. När du stiger ombord i de träpanelinredda vagnarna möts du av en romantisk och magisk känsla i en avslappnad och elegant miljö.

Royalsviterna tar upp en halv tågvagn och det ryms således 2 stycken i varje. De är de största kupeérna och i sammanhanget är dessa väldigt rymliga med sina 16 m². Det finns plats för en liten ”loungearea” och i badrummet finns även badkar.

Samtliga hytter har luftkonditionering, värdeskåp, minibar och badrum med dusch & hårtork m.m. Det finns ett internet telefonsystem för att kontakta personal ombord. TV saknas dock helt avsiktligt då ingen lär sakna den…

Utöver sovvagnarna finns det restaurangvagn (helpension inkl dryck), loungevagn och barvagn med öppet däck längst bak. Det finns böcker, tidningar, brädspel och kortlekar att låna ombord.

 

Övrigt:

Det ingår all inclusive ombord men om man vill handla något annat så föredras kreditkort ombord, alternativt Sydafrikanska Rand. Adapter behövs och finns att låna. Tvättmöjligheter finns också om något oförutsett inträffar. Användadet av teknisk utrustning som mobiler och datorer hänvisas till er kupé för att inte störa andra gäster Bra att veta är att golfbagen inte förvaras ombord under de dedikerade golfresorna.