Reunion Resort

Denna lyxiga resort erbjuder en unik semesterupplevelse med exklusiva bekvämligheter och mycket personlig service. Här bor man som en kung i vackert inredda lägenheter eller villor med allt från ett upp till åtta sovrum.

One Bedroom Villa.

Dessa fantastiska villas har ett “master bedroom” med balkong eller uteplats samt stort badrum, vardagsrum och fullt utrustat kök. Vidare finns TV i både sovrum och vardagsrum, DVD spelare och internet anslutning.

 

One Bedroom Reunion Grande Suites.

Dessa är kronjuvelerna på Reunion och de allra lyxigaste lägenheterna intill klubbhuset i hjärtat på resorten. De är lika välutrustade som Villas och det finns även two, three & four Bedroom Villas vilket är ett enastående alternativ för dem som reser i större sällskap.


En del av upplevelsen är förstås att äta gott och på Reunion finns en rad av bra alternativ. På restaurang Forté är det stor chans att man får vistelsen allra bästa smakupplevelse. Här råder en familjär italiensk känsla där de finaste kötträtterna varvas med fisk & skaldjur och självfallet de godaste handgjorda pizzorna. Här finns även ett mycket generöst utbud av viner med över 250 sorter från olika delar av världen. Eleven, erbjuder den perfekta platsen för cocktails, en härlig blandning av en ny värld och asiatisk mat serverad på tapasliknande tallrikar i en avslappnad miljö på toppen av Reunion Grande. Utöver detta finns fler alternativ samt klubbhusets restaurang där det serveras allt från frukost på morgonen till casual dining hela dagen.

På en resort av den här digniteten finns förstås massor av möjligheter att aktivera sig vid sidan om golfen. Spa, gym, tennisbanor och cyklar är bara några exempel och i Floridavädret kommer verkligen den fem hektar stora vattenparken till sin rätt. Här kan man göra allt från att lugnt flyta ner längs ”lazy river” eller mer fartfyllt kasta sig i den slingrande vattenrutschbanan. Vill man inte bada kan man ta en promenad längs den trädäckade promenaden för att sedan slå sig ner och njuta av något gott intill ”Seven Eagles Pool Pavilion”.

Till allt detta ska man förstås nämna närheten till Orlando stad och alla ”Theme parks” som finns där omkring. Disney World, Wet’n wild, Water World och Kennedy Space center bara för att nämna några.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Drygt 30 minuter från Orlando
Rum Dusch/bad, TV, telefon, AC, kök, vardagsrum, balkong/terrass
Rumstyper Villor och lägenheter i olika storlekar
Faciliteter Restauranger, barer, spa, gym, pooler, golf, vattenpark, tennis
Internet Gratis WiFi