Park Hotel San Jorge

Ett rum med utsikt! Ja tack!

Park Hotel San Jorge ligger i en vacker del av Costa Brava, högt över två vikar fyllda med kristallklart vatten. Hotellet har anor från slutet av 50-talet men naturligtvis har de totalt 121 rummen renoverats och uppdaterats för att ge sina gäster bästa möjliga bekvämlighet. Värt att nämna är att samtliga rum i våra golfpaket har havsutsikt och vi rekommenderar verkligen dessa rum även om ni inte bokar ett färdigt paket.

Hotellets uteplats är som en liten mysig piazza med poolen centrerad i mitten. Här finns ett spa med allt vad det innebär och en härlig terrass från vilken man kan njuta solnedgången. Precis nedanför hotellet ligger en härlig strand men det finns också en pool om man föredrar det.

Det utmärkta läget nära flera av de bästa golfbanorna i provinsen Girona, tillsammans med ett härligt klimat som tillåter golf året om, gör detta till en unik plats. Här kan du både koppla av, spela golf, göra andra fritidsaktiviteter och njuta av naturen. Dessutom är det gångavstånd (ca 15 min) till Platja d’Auro, en mysig kuststad vid stranden som lever året runt. Här finns allt för en bra semester – butiker av alla dess slag, restauranger och barer.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Med havet som närmsta granne och flera golfbanor inom 30 minuters resa. Högt läge med underbar utsikt över havet.
Rum 121 st. De flesta rum har balkong/terrass och havsutsikt. Dusch/bad, hårfön, vattenkokare, TV, telefon.
Rumstyper Comfort, Sea, Lookout, Club Silken, Family Suite, Supreme Suite
Faciliteter Två restauranger, café, solterrass, pool, strand, spa, gym, parkering, roomservice, tvättmöjligheter
Internet WiFi finns