Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort erbjuder boende i lyxiga och bekväma rum direkt i klubbhuset. Första klassens design med utsikt över golfbanan och det pittoreska landskapet i Posázaví ger dig en riktigt trevlig atmosfär.

Det lilla hotellet har 14 rum (10 dubbelrum och 4 sviter) och Panorama-restaurangen där man återspeglar det traditionella tjeckiska köket med ett modernt tillvägagångssätt. Filosofin är att maximera användningen av regionala ingredienser och återgå till grunderna i matlagningen. Menyn är i stro utsträckning således komponerad med produkter från den ekologiska gården Kozojedy.

Naturligtvis har älsorterna också valts ut med största omsorg. Förutom de traditionellt kända varumärkena finns naturligtvis Hubertus öl från det lokala bryggeriet i Kácov som man dessutom kan besäka genom en promenad in till staden. Hubertus öl tillkännagavs som årets öl 2016 och vi kan ordna ölprovning och rundtur i bryggeriet.

I närområdet går det även att besöka Katedralen St Barbara i Kutná Hora (20 minuters bilresa). Det är en av de mest kända gotiska kyrkorna i Centraleuropa och det är en UNESCO världsarvslista.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge I Kácov sydost om Prag
Rum: 14 st Dusch/bad, TV, minibar, balkong eller terrass med vy mot golfbanan
Rumstyper Enkelrum, dubbelrum, Suite
Faciliteter Restaurang, bar, golfshop, konferenslokaler
Internet Gratis WiFi
Fr. 0 KR

Tjeckien, Prag

Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort är en av Tjeckiens nyaste tillskott och redan en av landets bättre golfresorter. Ett modernt och spännandde komplex i närheten av den gamla staden Kácov känd för sina monument och det lokala bryggeriet.