Lofoten Links Lodges

Lofoten Links Lodges ligger med nordlig panoramavy över Norska havet och Hovsvika bara en kilometer från golfbanan.

Lodgerna har tre dubbelrum vardera, alla med egen toalett och dusch. Det finns ett gemensamt kök/vardagsrum med ett gigantiskt fönsterparti som vetter mot havet. Det går att öppna dubbeldörrar ut till ett stort trädäck, med bord och stolar, som nästan går runt hela huset. Här kan man sitta och njuta medan solen går ner på en färgsprakande himmel. Även sovrummen har en altandörr ut till ett gemensamt trädäck där ni antingen kan njuta morgon, kväll eller midnattssol.

Även om lodgerna har kök så serveras inget ät- eller drickbart här utan frukost och middagar som ingår serveras i Restaurang Låven. Är man sugen på att har något när man är i stugan rekommenderar vi att man själv har med sig lite lämpligt smått och gott som te, kaffe, annan dryck, kex, snacks mm.

Om vädret tillåter rekommenderas en promenad ner till stranden för ett härligt uppfriskande dopp. Det är inte ofta man stöter på vatten av den kalibern och stranden är riktigt fin. Det går en gångväg rakt ner från Lodgerna till en liten strandremsa strax till vänster om den stora stranden vid campingen.

På våra gruppresor anordnas transfer från Lodgerna till klubbhuset på fasta tider, men vill man gå tar det ca 15 minuter och det är en trevlig promenad med hästhagar och små fina havsvikar längs vägen.

Fakta

Läge 1 km från klubbhuset med havsutsikt
Storlek 3 sovrum i varje Lodge med toalett/dusch. Gemensamt kök, vardagsrum och terrass
Självhushåll Fullt utrustat kök
Fr. 21.495 KR

Norge, Lofoten

Temaresa Lofoten Links

Återigen styr vi kosan till Lofoten Links – den vilda banan på en av jordens vackraste öar måste bara spelas! Under de 10 år vi arrangerat resor dit har Lofoten Links klättrat dramatiskt på listorna över världens bästa golfbanor. Häng med på en unik resa som även innefattar Bodö och en tur med Hurtigruten på vägen upp till Lofoten.