Monte Rei Golf & Country Club

På Monte Rei Golf & Country Club bor man i tjusiga sammankopplade villor. De flesta ligger i vad som kallas O Miradouro Village några minuter från klubbhuset (gratis transfer inom resorten erbjuds, men det går utmärkt att promentera).

Villorna ligger bara några steg från Veranda som är den sociala samlingspunkten med restaurang och bar. Här finns även tennisbanor, pool, solstolar, fullt utrustat gym, bastu och ångbastu. Här bor man inte i några enkla hotellrum utan i kompletta boningar med all den komfort man skulle önska sig i ett privat hem. Insidan är inspirerad av traditionell portugisisk arkitektur med elegant inredning, fullt utrustade kök och rymliga terrasser med möbler. Alla sovrum har ett privat tillhörande badrum, eget värdeskåp och TV. Det är mycket gott om förvaring och köken är rejält tilltagna med alla faciliteter man kan önska sig. Är man ett sammansvetsat gäng som vill umgås mycket är därför Monte Rei perfekt för trevliga kvällar i sin egen villa. Alla villor har minst tre sovrum men det går utmärkt att bo bara två personer i en egen villa. De sovrum som inte används stängs helt enkelt av och ni kan njuta av resten av huset på egen hand. Det finns en lyxigare variant av fristående villor med egen trädgård och pool, dessa måste man dock boka hela villan med alla sovrum.

Trots att det bara är kvart ner till havet och den gamla fina staden Tavira känns det som man är på en helt avskild plats långt från civilisationen där det råder fullkomlig lugn och ro.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge En kvart från havet och den lilla staden Tavira.
Villas Alla sovrum har tillhörande badrum, värdeskåp och TV. Gemensamt vardagsrum, fullt utrustat kök, möblerad terrass.
Boendetyper Villor med 1-4 sovrum, privat pool i de större villorna
Faciliteter Restaurang, bar, pool, gym, bastu
Fr. 0 KR

Portugal, Algarve

Monte Rei Golf & Country Club

Välkommen till en av de mest exklusiva golfresorterna av sitt slag. Monte Rei ligger i östra Algarve med vidsträckta vyer över bergen Serra do Caldeirão i norr och Atlanten i söder. Dessutom begåvad med en Jack Nicklaus Signature Course som rankas nummer 1 i Portugal!