Las Colinas Residences

Liksom övriga anläggningen är boendet på Las Colinas av hög klass. Lägenheterna, eller ska vi kalla dem ”lägenhetssviterna”, ligger cirka 1–2 km från klubbhuset. Vi kan förboka kostnadsfri transfer på fasta tider eller så löser man det med att boka deras smidiga s.k. Road buggy (se info nedan). Lägenheterna är fräscha, rymliga och smakfullt inredda. Vi använder gärna ”lägenhetssvit” i vår beskrivning, då det ger en ärligare bild av standarden. Klubbhuset är anläggningens hjärta och här har man en mycket trevlig bar med uteservering mot det 18:e hålet och restaurangen UNIK CAFÉ som serverar klassiska rätter högsta kvalitet och. Ihop med klubbhuset ligger även il Palco med ett kulinariskt utbud baserat på äkta traditionell italiensk mat, guidad av den berömda kocken Fabio Morisi. Las Colinas har en välsorterad Minimarket. Därför offereras vistelsen med självhushåll och frukost kan köpas till vid bokning.

 

Fakta

Läge En dryg halvtimme från Torrevieja. Lägenheterna består av flera "communities" omringade av golfbanan, ca 20 minuters färd ner till havet.
Lägenheter/Villas Fullt utrustade lägenheter/villas med två, tre eller fyra sovrum, trädgård/terrass, parkering. Varje community har en egen pool och gemensamma grönområden
Faciliteter Minimarket (mån-lör 09-20), naturstigar, tennis, paddle tennis, cykeluthyrning, "road-buggies" att hyra, restaurang.
Internet Ja
Fr. 0 KR

Spanien, Alicante

Las Colinas

Söder om Alicante, nära Torrevieja, ligger den underbara golfbanan Las Colinas. Klart ansedd som en av de bästa banorna längs kusten och dessutom placerad i ett solsäkert klimat. Las Colinas är ett måste för alla som älskar golf!