La Cala Golf Hotel Spa

När man vaknar upp en solig dag på La Cala Resort och drar undan gardinerna möter man en bedårande vy av vackra dalar, träd och blommor. Resorten har 107 rum i uppdaterad Andalusisk stil med terrass eller balkong och naturligtvis finns alla bekvämligheter man kan förvänta sig. Standardrummen är mycket fina, mellan 17-22 kvm, med balkong eller terrass. Vill man uppgradera så finns det Superior room som är 27-34 kvm och har en ”lounge-del” samt större balkong eller terrass. Juniorsviterna är 40 kvm stora med två rum (sovrum och en salong med ett litet öppet kök) samt stor terrass.

På resorten finns ett riktigt fint utbud av restauranger, var och en av med sin egen unika stil och karaktär, men de har alla en sak gemensamt, en genuint varm och uppmärksam service!

På La Terraza har man chans att avnjuta middagen utomhus om man så önskar och detta med en fin vy över den upplysta poolen. Här erbjuds europeisk mat med en spansk twist. Varje maträtt är utformad kring en viktig ingrediens, exempelvis härligt färska havskräftor eller en saftig biff som presenteras med fantasi och flärd. Här har man också koll på vilket vin i deras källare som passar bäst till de olika rätterna.

The Club House är en riktig samlingspunkt med magnifik utsikt över Campo Asia. Öppet från morgon till kväll, är klubbhuset en perfekt pit-stopp efter en tidig start på golfbanan och naturligtvis för att diskutera rundan över en kall öl och tilltugg. Här finns en bred meny för alla smaker.

La Bodega är avslappnad och informell, men fångar den passion och personlighet som denna del av Spanien är känt för. De stolta andalusiska rötterna lyser igenom i läckra tapas.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge I Mijas, ute på den spanska landsbyggden
Rum 107 st. Dusch/bad, TV, telefon, AC, minibar, värdeskåp, te & kaffe, WiFi, balkong/terrass,
Rumstyper Classic, Superior, Junior Suites
Faciliteter Restauranger, barer, spa med behandlingar, gym, poolområde.
Internet Gratis WiFi på rummen.