Hotel Bonalba Golf

Ett trevligt och modernt hotell med bra läge i ett lugnt område i Mutxamel bara kvarten med bil från hamnen i Alicante.

Rejäla rum som är trevligt inredda med balkong som i de flesta fall ger en vy över någon del av golfbanan. Även om klubborna absolut får plats på rummet så behöver man inte ta med dem dit då det finns förvaringsrum i receptionen. Receptionen är stor och öppen med flera olika sittgrupper och ett gästbibliotek. Här finns ett stort och trevligt poolområde med solstolar, parasoll och en servering. Det lilla spaet tillhandahåller behandlingar för den som önskar (förbokning krävs) och har en skön uppvärmd pool med anslutning till utomhuspoolen.

Hotellet har två restauranger varav den ena är en kombinerad buffétrestaurang på kvällen och frukostmatsal på morgonen. Den andra restaurangen är ren a la carte, lugn och smakfull. Bra meny med klart resonliga priser. Utöver detta så ligger Bonalbas klubbhus med sin restaurang inte mer än 2 minuters promenad bort. Det finns också litet centrum uppe i rondellen ca 800 meter bort med ett par matställen, barer och en livsmedelsaffär.

För den som valt att ha hyrbil finns det garage under hotellbyggnaden att tillgå mot en avgift.

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Ca 15 minuter från Alicante stad
Rum allmänt Dusch/bad, TV, telefon, AC, minibar, balkong/terrass
Rumstyper 257 rum. Deluxe (25m²), Suite, Family
Faciliteterq Restaurang, bar, lounge, spa med pool, bastu & hammam, utomhuspool, terrass, parkering
Internet Gratis WiFi
Fr. 0 KR

Spanien, Alicante

Bonalba

Cirka 20 minuter utanför centrala Alicante ligger trivsamma Hotel Bonalba Alicante. Det är ett 4* hotell med bra service och alla nödvändiga faciliteter. Ett mycket prisvärt alternativ för en härlig golfvecka i trivsamma Alicante.