Heritage Awali Golf & Spa Resort

Mauritius sydkust är förhållandevis oexploaterad och redan när man närmar sig känner man att Heritage Awali Golf & Spa Resort är ett exotiskt paradis. Entrén slingrar sig fram genom gröna växter och små dammar fyllda av färgglada fiskar.

Resorten ligger naturligtvis direkt vid havet och intill en del av det 2500 hektar stora naturområdet Le Domaine de Bel Ombre. Stilen är afrikansk och man blandar finaste trävirke med inramningar av stenmurar och robusta lösningar. Samtliga standardrum är på rymliga 52m² med möblerad balkong eller uteplats med olika utsikt. Utöver detta finns det även några sviter på 100m².

Det finns flera restauranger och barer i vilka det serveras allt från buffé till á la carte samt smårätter och snackas. Självklart finns det möjlighet att äta även om du valt att ligga på stranden hela dagen. Resorten erbjuder flertalet aktiviteter så som dykning, vandring, segling, tennis, paddling mm.

På Heritage Awali ingår en mycket bra All Inclusive i priset och det går dessutom bra att köpa till en ännu lyxigare variant.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge På öns sydsida direkt intill havet
Rum allmänt Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, WiFi, balkong/terrass
Rumstyper Deluxe Garden View-, Sea View-, Beachfront
52 m², dusch och bad, balkong eller terrass
Senior Suite Sea View
100 m², dusch och bad med jacuzzi, balkong eller terrass, vardagsrum
Villa Beachfront
310 m², dusch och bad med jacuzzi, privat pool och uteplats
Faciliteter Restauranger, barer, pool, soldäck, strand, spa, aktiviteter
Internet Gratis WiFi på hela anläggningen
Mer info Faktablad Heritage Awali