Fairplay Golf & Spa Resort

Vid första anblicken kan man tro att hotellet är helt nytt, men sanningen är att det genomgått en varsam renovering samtidigt som man gjort detsamma med golfbanan.

Man kommer in i en stor luftig reception som känns varm och inbjudande med panoramafönster ut över La Jandadalen som har något så udda som enorma risfält. Under receptionen ligger en stor spaavdelning med inomhuspool som delar dessa vyer. Boendet erbjuder flera olika alternativ, från Superior standardrum på 36 m² till sviter på över 80 m², alla med en kombination av modern design och färgstark atmosfär bäst beskriven som ”diskret lyx”! Rummen är exempelvis utrustade med king size-sängar, terrass, internationella tv-kanaler, trådlöst internet och badrum med separat bad och dusch. Hotellet har tre olika restauranger varav huvudrestaurangen serverar á la carte-rätter i skön atmosfär.

På menyn finns flera goda rätter som också ingår för den som har all-inclusive och detsamma gäller vinerna. Istället för att bara bjuda på husets så finns det alternativ som även lär passa den kräsne. Det finns också en buffetrestaurang där frukosten serveras samt det givna Hoyo 19. En mysig och perfekt placerad restaurang med en härlig terrass ut mot greenerna på både hål 9 och 18. Här avslutar man gärna dagens runda med en god måltid ackompanjerad av en svalkande dryck från den omfattande dryckesmenyn.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge I Cadiz-provinsen i södra Andalusien
Rum 134 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, kaffe & te
Rumstyper Superior fr 35m², Courtyard view
Deluxe fr 35m², Courtyard view, Valley View, Golf View, balkong
Family fr 50m², Courtyard view, Valley View, Golf View, balkong/terrass
Suite fr 50m², vardagsrum, Courtyard view, Valley View, Golf View, balkong/terrass
Faciliteter Restauranger, bar, pool, gym, tennis, parkering, frisör
Internet Gratis WiFi