Hotel Royal

Hotel Royal (juvelen i Evian Resort) är ett lyxhotell av den gamla skolan som håller mycket hög klass. Här finns allt du kan tänka dig och (inte) behöver. Det är bara att checka in och börja njuta. Det är verkligen något speciellt med dessa gamla klassiska hotell, en genuin känsla. Inbäddat i 47 hektar privat skogsmark ligger det 5-stjärniga hotellet och blickar ut över Evian-les-Bains, Genèvesjön och de franska & schweiziska alperna, vyer som tar andan ur en. 2015 renoverades hela hotellet och man har bevarat dess klassiska arkitektur och kombinerat med modern och elegant inredning.

Det är även hotellet som äger och driver banan som ligger ca 10 minuter därifrån. Man tar sig enkelt dit med hjälp av specialbussar som går från hotellet.

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Uppe på kullarna ovanför Evian-les-Baines
Rum 150 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, gratis WiFi
Rumstyper Lake View, Park View, Family
Faciliteter Restauranger, bar, pool, soldäck, trädgård, spa, bastu, gym, tennis, hårfrisör, butik
Internet Ja
Fr. 29.995 KR

Frankrike, Evian

Evian med Jenny Hagman

Följ med på en riktigt skön resa till underbara Evian som utan tvekan är en av de vackraste platser man kan spela golf på! Innehållet är fyllt till bredden med lyxigt boende på Hotel Royal, middagar med passande dryck samt värdefulla tips och lektioner av resans värdinna Jenny Hagman.

Fr. 29.995 KR

Frankrike, Evian

Evian Resort

I närheten av Genève, på en bergssluttning ner mot sjön hittar man denna lilla plats – Evian. Kanske mest känd för mineralvattnet med samma namn, men detta är utan tvekan en av de allra vackraste platser man kan tänka sig att spela golf på.