Anahita Resort

Resorten ligger utspridd i 213 hektar tropisk trädgård och erbjuder sviter och villor med 1-5 sovrum. I sviterna ingår halvpension och i villorna ingår det frukost. Inredningen i alla lägenheter/villor är modern och det finns allt ni kan tänkas behöva. Plunge-pool finns i alla rumstyper utom Junior Suite.

Vid stranden finns ett slags replika av en liten Medelhavsby som har ett torg med några restauranger och butiker. Riktigt mysigt! Vill du hellre stanna kvar på resorten går det ingen nöd. Man kan till och med be hotellservicen handla upp råvaror som man till klart överkomligt pris får levererat till din lägenhet. Eller varför inte boka din egen kock som kommer och lagar mat där du bor? Anahita Beach ligger mitt i resorten och här finns det ordnat med solsängar och parasoller och det är bara att slå sig ner och njuta. Ile Aux Cerfs Beach är en naturstrand ute på ön med samma namn. Även här finns det solsängar och parasoll samt möjlighet att få en enklare måltid. Anahita Spa står och väntar om du behöver pyssla om dig efter en golfrunda eller en dag på stranden. Det finns också ett gym, tillgång till personlig tränare och möjlighet till mängder av olika aktiviteter varav många är gratis.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge I en vacker tropisk trädgård med havet som granne
Rum Dusch/bad, AC, TV, telefon, veranda/uteplats, kök/kitchenette, vardagsrum
Rumstyper Junior Suite Garden View
60 m², 1 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, kitchenette, terrass/trädgård
Prestige Suite Golf-, eller Sea View
160-240 m², 1-3 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, veranda med plungepool
Deluxe Villas Golf View
190-230 m², 1-3 sovrum med dusch och bad, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, matrum, pool med soldäck
Prestige Villas Golf View
260-550 m², 1-5 sovrum med dusch, vardagsrum, gästtoalett, fullt utrustat kök, matrum, pool med soldäck
Faciliteter Restauranger, barer, spa, pool, soldäck, strand, tennis, vattensport
Internet Gratis WiFi
Fr. 0 KR

Mauritius, Östra Mauritius

Anahita Resort

På Mauritius östkust erbjuder Anahita Resort ett boende som mer liknar mycket fina lägenheter än hotellrum. Precis utanför dörren slingrar sig den enastående Anahita Els Course och det ingår även spel på den dramatiska banan på ön Ile Cerf.