Tabarka

Tabarka är en plats där natur och historia möts. Med sin vackra kustlinje, rika kultur och varma människor är Tabarka en fantastisk plats att besöka. Utforska de underbara stränderna, beundra den gamla staden och upplev den magiska naturen. Här kan du också spela en av Tunisiens allra bästa golfbanor, Tabarka Golf.

Tabarka är inte bara en stranddestination, det är också ett historiskt och kulturellt centrum. Den gamla staden Tabarka, med sina smala gränder och färgglada hus, bär på en rik historia som sträcker sig över århundraden. Du kan promenera längs de kullerstensbelagda gatorna, utforska de antika ruinerna och beundra de imponerande arkitektoniska skatterna. Varje steg du tar är som en resa tillbaka i tiden, här kan du inspireras av de tidigare civilisationernas storslagna bedrifter.

Att uppleva Tabarka

För dig som gillar underhållning kan vi rekommendera ett besök på den historiska teatern Antonio Marcello Theater. Här hålls musikfestivaler, teaterföreställningar och andra evenemang som ger dig en inblick i den lokala kulturen. Den kulturintresserade vill inte heller missa ett besök på det imponerande medeltida fortet Fort Genoa. Utforska fortets murar, torg och ruiner och upplev den vackra utsikten över staden Tabarka och havet.

Med sina klippiga vikar och kristallklara vatten är Tabarka paradiset för solälskare och äventyrare. Här finns möjligheter att dyka ner i havets djup för att utforska en värld av färgglada koraller och exotiska fiskar.

Golfen

I området runt Tabarka är golfen inte så stor. Här finns bara en enda golfbana, Tabarka Golf Course. Efter en omfattande renovering är Tabarka Golf en av Tunisiens allra bästa golfbanor och är väl värd ett besök.

Tunisien,

Tabarka Golf

Tabarkas spektakulära golfbana ligger mitt på Tunisiens vackra korallkust och är någonting utöver det vanliga. Här får man golf i toppklass, 5-stjärnigt boende, fantastiska stränder och ett landskap som man inte trodde man skulle hitta i Tunisien.