Golf i KwaZulu-Natal

Att spela golf i Sydafrika är för många en dröm. Ganska få passar dock på att uppleva golf i KwaZulu-Natal, en region av rikt arv och fantastiska golfbanor.

I den tropiska regionen KwaZulu-Natal i östra Sydafrika finns ett antal riktigt läckra golfbanor utmed den Indiska Oceanens kust. Här finns klassiska mästerskapsbanor som Durban Country Club eller Wild Coast Sun Country Club och moderna parkbanor som Zimbali Country Club. Det finns också en hel del mindre kända golfpärlor i regionen som kanske inte är där de flesta turister spelar. Några av dessa är Selborne Country Club och Southbroom Golf Club.

Det tropiska klimatet gör att många sydafrikaner väljer att semestra här. Här kan man njuta av sol och bad på någon av de fantastiska stränderna, ha aktiva dagar i solen med tennisspel, vandra i naturen eller mountainbiking.

Precis som i övriga Sydafrika är gästvänligheten stor. Här finns alltid någon som ser till att du som gäst har det bra, oavsett om det är på restaurangen, golfbanan eller hotellet. Att njuta av mat och vin är billigt i KwaZulu Natal. Längs kusten ligger de små mysiga semesterorterna som ett pärlband, här kan man hitta fantastiska fisk- och skaldjursrestauranger. Vi rekommenderar gärna ett besök på klassiska The Oyster Box i Umhlanga. På det tjusiga hotellet finns någonting på menyn för alla smaker.

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.