Golf på Jamaica

Jamaica är för de flesta en väl bevarad golfskatt. Den höga platån på mitten av ön gör att det här är en grönare och mer dramatisk natur än på de flesta av de karibiska grannöarna. Tack vare detta är utflykter både till djungel och till vattenfall ett härligt inslag för den som vill se mer än vita stränder och golfbanor.

Som ett tidigare land under Brittisk flagg så kan det te sig naturligt att man här ska hitta golfbanor. Det är dock bara Tryall Club strax väster om Montego Bay som skapades på ett tidigare kokosnötplantage innan Jamaica blev självständigt 1962. Det är dock golf i Montego Bay som gäller när man pratar om golf på Jamaica. Förutom nämnda Tryall Club ligger här den både anrika och fina resorten Half Moon.  Det fantastiska läget vid den vita halvmåneformade stranden och kombinationen av gammaldags charm i kolonialstil gör detta till en enastående resort svår att slå vart man än vänder sig i världen. Självklart har de även en riktigt bra 18-hålsbana. Bara ett kort hopp längs kusten kommer man till landmärket Rose Hall. Här finns förutom ett stort stycke historia även Robert von Hagges enastående golfbanor White Whitch och Cinnamon Hill.

 

Out Of Bounds

Vi erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.