Golf i Amsterdam

Tulpaner, väderkvarnar, tjusiga kanaler och en spännande huvudstad är sedan länge förknippat med Holland. Men visste du att det lilla flacka landet har fler än 250 golfbanor? Här finns allt från lummiga parkbanor till rå linksgolf.

Trots att Amsterdam är en utbredd världsstad så finns det en del golf att spela här. De allra flesta golfklubbarna runt Amsterdam är medlemsklubbar med höga medlemsantal och en rejäl dos av klubbkänsla. Detta till trots så är besökare med några få undantag välkomna. Hotell-kedjan BurgGolf har vänt på steken och satsar på besökare. Av den anledningen driver de kompletta resorter med golfbanor och hotell på sju platser i landet. Den som är förknippad med Amsterdam är BurgGolf Purmerend. En 36-hålsanläggning bara 20 minuter norr om Amsterdams centrum. Perfekt för en kombination av stad och golf.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Våra golfresor till Amsterdam