Golf i Rom

Golf i Rom är någonting helt annorlunda. Istället för klassiska golfresorter kan man spela golf under dagtid och njuta av utelivet i Rom eller någon närliggande mindre ort på kvällarna.

Du som ska spela golf i Rom har mycket att välja på. Här finns något för alla smaker. Aquasanta Golf är en av Italiens allra första golfbanor och ligger tillgängligt innanför den ringled som omger staden. Här finns också den populära 27-hålsanläggningen Parco de Medici Golf som dessutom ligger nära Leonardo da Vinci-flygplatsen. Mycket smidigt för den som vill åka på en veckoresa eller golfweekend till Rom, denna underbara världsstad. Andra populära golfbanor är Castelgandolfo Golf, Golf Nazionale och Marco Simone Golf. År 2022 är ett stort år för Roms golf, då spelas nämligen Ryder Cup på Marco Simone och alla världsstjärnorna kommer att vara på plats.

Kulturen i Rom är ett kapitel för sig. Det är inte många städer som har så otroligt många kända sevärdheter, missa inte t ex Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Spanska Trappan eller Fontana di Trevi för att bara nämna några. Sen är maten inte att förglömma… Italiensk mat är gudasänd, en god pasta, ett fylligt rött vin och en mumsig ”gelato” som avslutning, mmmm . Det finns ingen anledning att inte besöka Rom.

 

Snabbfakta om Out Of Bounds

Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.
Våra resmål finns bl.a. i länderna: Argentina, Australien, Cypern, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Kuba, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Portugal, Slovenien, Skottland, Spanien, Sydafrika, Turkiet, Tyskland och USA. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

Våra resmål i Rom