Golf i Normandie

Du som vill spela golf i Normandie har en hel del att välja på. Ett klokt val är att ha Deauville som bas där man får uppleva hav, stad och golf i den bästa blandningen.

Golf i Normandie är rejält utbredd. Bland alla slott och skön natur finns en hel del golfbanor att spela. Ett bra sätt att få ut det bästa av en vistelse får man genom att stanna i kuststaden Deauville. Här har man en härlig strandpromenad ut mot engelska kanalen kantad av caféer och restauranger. Här finns också den utsökta golfresorten Hotel du golf Deauville på en höjd ovanför staden. Här har man den egna banan Barrière Deauville på resorten och även ytterligare en, Saint-Julien Golf Club, bara 10 minuter bort. Från Deauville är det lätt att besöka flera intressanta platser, allt från närliggande tillverkning av Calvados till historiska platser som Omaha Beach.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Våra resmål i Normandie