Golf i Cape Kaliakra

Att spela golf i Cape Kaliakra längs kusten av Svarta Havet i Bulgarien är en spännande och otroligt vacker upplevelse. Genom stora investeringar området strax norr om staden Varna har man här skapat vad man kallar Bulgariens "Signature Golf Coast".

Våra golfresor till Cape Kaliakra i Bulgarien är väldigt populära och ger möjlighet att spela golf på tre olika fantastiska golfbanor i fantastisk golfmiljö. Thracian Cliffs Golf som räknas som en av Europas vackraste golfbanor är en spektakulär och unik golfbana omgiven av den dramatiska klippiga kusten vid Svarta Havet.

BlackSeaRama Golf, ett mästerverk skapat av den sydafrikanska golflegenden Gary Player, blev 2009 utsedd till “Bästa nya golfbana i världen” (Golf Digest). Granne med BlackSeaRama Golf ligger Lighthouse Golf Club. Golfbanan ligger i ett vackert naturområde med fem sjöar, som var och en har integrerats i bandesignen på bästa sätt. På våra resor till Cape Kaliakra bor man på Thracian Cliffs och spelar golf på alla tre banorna.

En golfresa till Cape Kaliakra i Bulgarien erbjuder tre fantastiska golfbanor i en fantastisk miljö och med oslagbar havsutsikt. Alla golfbanor håller en mycket hög klass och du kommer garanterat att få en golfsemester du inte glömmer.

Golfvärdar från Golf Plaisir

Under Golf Plaisirs säsong säljer Out Of Bounds Golf Plaisirs veckopaket där det ingår golfvärdar på plats. De finns där för att hjälpa till med allt det praktiska så att du kan fokusera på att spela golf och njuta. Andra tider på året kan vi skräddarsy egna paket i den mån det finns tillgängliga flyg.

Våra golfresmål i Cape Kaliakra