Sierra Golf Club

Detta är en 18-hålsbana yppersta klass. Vi har fått kommentarer som ”världsklass” och ”Polens Bro Hof”! Layouten är av parkkaraktär där den varierade terrängen och de snabba greenerna är lätt att bli förtjust i. Här finns över 10 000 planterade träd, prydnadsbuskar och blommor vilket ger en ombonad miljö och det är riktigt skönt för ögat. Rundan smyger igång med några riktigt inbjudande och inte alltför svåra hål. Det är sparsamt med vattenhinder men både detta och utmaningarna skruvas upp desto längre man kommer på varvet.

Flera proffstävlingar har spelats här vilket borgar för god kvalitet. Klubbhuset går i engelsk stil och här finns både restaurang, moderna omklädningsrum och en välsorterad golfshop. Det finns även en drivingrange under tak, putt- och chippområde och ett stort antal golfbilar utrustade med ett GPS-system.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6420 6115 5623 4973
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cameron Sinclair (2003)
Fr. 0 KR

Polen, Gdansk

Sierra Golf Club

Sierra Golf Club, ritad av skotten Cameron Sinclair, är verkligen en riktigt tjusig golfbana inbäddad i pittoreska och lummiga omgivningar. Detta är en modern fullserviceanläggning med boende i bungalows av modernaste slag alldeles intill banan.