Prague City Golf

Snudd på inom en bra drive från Prags centrum ligger Prague City Golf och banan Zbraslav Course. Designen är inspirerad av linksbanor i Skottland och Irland vilket bland annat innebär att ni kan träffa på en och annan ”pott-bunker”. Det är nästan inget vatten i spel på första nio men på andra halvan av banan ligger det några mindre vatten att ta hänsyn till. Banan ritades för att klara av kraven för att hålla mästerskap men också för att fritidsgolfaren ska få ut mesta möjliga av en runda.

Lite unikt är att här finns en 18-håls puttingbana. Den heter Himalaya och alla 18 hål har namn efter berömda toppar i Himalaya. Banan tar ca en timme att spela och banrekordet är 34 slag.

Inled eller avsluta dagen med ett besök i restaurangen och shopen. Klubbhuset och restaurangen ligger ett 200 år gammalt stall som är varsamt restaurerat och anpassat till nya behov.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6556 6161 5766 5306 4938
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Alex Cejka (2009)
Fr. 0 KR

Tjeckien, Prag

Golf i Prag

Golf i Tjeckien är en oförglömlig upplevelse och i huvudstaden Prag kan du som golfare kombinera flera olika banor med pulserande storstadsliv. Det vill säga allt som Prag har att erbjuda i mat, dryck, nöje och kultur. All golf är förbokad och ni får givetvis transfer till och från banorna.