Konopiste Golf

Totalt finns det 45 hål att gå loss på här. Två stycken kompletta 18-hålsbanor, båda av mästerskapsklass och en pay-and-play på 9 hål.

Radecký Course

Banan ligger försiktigt inbäddad i ett lite vågigt landskap med ett intressant skogsparti, flera bunkrar och lite vattenhinder att ta hänsyn till. Greenerna är av hög kvalitet, stora och ondulerade. Namnet har banan fått från resortens första ägare, en känd marskalk från Napoleonkriget.

d´Este Course

Även denna bana ligger fint inbäddad i naturen och många fairways kantas av parkens gamla ekar och det är en upplevelse att strosa omkring i denna underbara miljö. Lite speciellt för denna bana är hål 9 där greenen ligger ute på en ö med bara en smal gångväg dit. Även här finns många bunkrar och flera vattenhinder.

 

Förutom de två fina 18-hålsbanorna finns också en 9-hålsbana och andra övningsområden för den som vill träna lite extra. Som klubbhus används det vackra slottet och här finns givetvis en trevlig restaurang och bar.

Fakta

Antal hål 45 (2x18+9)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Radecký, par 72 6086 5730 5372 5011
D'Este, par 72,  6086 5730 5372 5011
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, bunkrar, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Fr. 0 KR

Tjeckien, Prag

Golf i Prag

Golf i Tjeckien är en oförglömlig upplevelse och i huvudstaden Prag kan du som golfare kombinera flera olika banor med pulserande storstadsliv. Det vill säga allt som Prag har att erbjuda i mat, dryck, nöje och kultur. All golf är förbokad och ni får givetvis transfer till och från banorna.

Fr. 0 KR

Tjeckien, Prag

Konopiste Golf Resort

Golf & Spa Resort Konopiste är en trevlig golfresort och ett härligt resmål ca 50 km söder om centrala Prag. Det är ett fantastiskt generöst och charmigt ställe inrymt i ett gammalt jaktslott. I den vackra slottsparken som ringar in hela anläggningen ligger de två mästerskapsbanorna på vardera 18 hål, d’Este och Radecký Course.