Golf Club Bad Saarow Stan Eby Course

Stan Eby-banan på Bad Saarow Golfklubb är en pärla i det natursköna landskapet kring Bad Saarow. Designad av den erfarne golfarkitekten Stan Eby, erbjuder denna bana en harmonisk blandning av utmanande golf och spektakulär natur.

Banan karaktäriseras av sina vidsträckta fairways, strategiskt placerade bunkrar och böljande greener. Områdets naturliga skönhet, med sina mogna träd och stilla sjöar, integreras sömlöst i banans design och skapar en fridfull men utmanande spelupplevelse. Varje hål på Stan Eby-banan är unikt utformat för att erbjuda en balans mellan risk och belöning, vilket uppmuntrar spelare att tänka strategiskt och spela med precision.

Stan Eby-banan är känd för sin enastående skötsel. Greenerna är snabba och väl underhållna, och fairways hålls i utmärkt skick, vilket gör spelet både rättvist och njutbart. De omgivande landskapen är en fröjd för ögat, vilket förstärker den övergripande golfupplevelsen.

Klubbens faciliteter är lika imponerande som banan själv. Klubbhuset erbjuder en välkomnande atmosfär med utsikt över banan, och är perfekt för avkoppling efter en runda. Här finns också en shop med ett brett utbud av utrustning och kläder samt en restaurang som serverar utsökta måltider och förfriskningar.

Sammanfattningsvis erbjuder Stan Eby-banan på Bad Saarow Golfklubb en förstklassig golfupplevelse i en avkopplande och vacker miljö. Denna bana är ett måste för golfentusiaster som söker en utmanande och njutbar runda i en av Tysklands mest natursköna regioner.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71, mått i meter 55924576
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Stan Eby (2001)