The Bay Course

The Bay Course ligger 7 km från hotellen och är designad av ingen mindre än Robert Trent Jones Jr. The Bay Course ligger fantastiskt vackert med utsikt över havet på de allra flesta hålen. Öppningshålet ned mot havet är makalöst vackert och det fina par 3-hålet därefter är inte mycket sämre. Bay Course är otroligt lätt att gilla då varje hål har sina utmaningar utan att vara för svårt eller för lätt. Det är ingen lång golfbana utan snarare ganska kort och kan upplevas lite mer teknisk och premierar den som planerar sitt spel på bästa sätt. Det finns många fantastiska vyer mot havet som etsar sig fast i minnet och kanske främst avslutningen med två hål längs havet och hål 18 som vänder upp mot det vackra klubbhuset.

Klubbhuset är nästan ett kapitel för sig. Det är få klubbhus som fått så många utmärkelser. Det smälter in i naturen och är nästan svårt att upptäcka från vissa vinklar men har ändå en enorm uteservering. Det är modernt och har även en miljövänlig arkitektur när den är som allra bäst. Både från klubbhusets terrass och från golfbanan får man på eftermiddagen garanterat uppleva kanske en av de vackraste solnedgångarna som finns. Det är inte konstigt att The Bay Course är en favorit för många av våra gäster.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Seaside-/parkbana
Banfakta Par 71, 5614 5232 4825 4408
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från gräs.
Bandesign Robert Trent Jones Jr
Hyrklubbor/Egna klubbor När du reser till Costa Navarino ingår hyrklubbor från TaylorMade i resans pris. Om du trots allt vill ha med din egna klubbor tillkommer 1000:- i kostnad för golfbagstransport på flyget.
Golfbil På Costa Navarino Golf är det obligatoriskt med golfbil som ingår i resans pris.