Corballis Links

Denna rätt okända bana ligger på samma strandremsa med samma fantastiska landförutsättningar som världsberömda The Island, men till en bråkdel av priset...

Banan har funnits sedan 2004 och är Irlands enda allmänna linksbana med över 300 medlemmar. Klubben växer och en av anledningarna är den trevliga atmosfären och för att det är en intressant upplevelse att spela här. Som sagt ovan har Corballis samma grundförutsättningar som tjusiga The Island (bara 5 minuter bort) men är på många sätt helt annorlunda. Den är kortare, bara par 66, knixigare och rätt olik en typisk linksbana i sin layout. De första nio hålen är spektakulära med vackra vyer över havet och sanddynerna, det lugnar dock ner sig när ni går in på de sista nio. Många (även låghandikappare) tycker att banan är riktigt rolig att spela och det är ett annorlunda inslag i ett golfpaket på Irland. Många toppspelare kommer hit för att träna, vilket är ett gott betyg.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Links
Banfakta Par 66, 4649 4129
Faciliteter Begränsade - se till att ha dryck och något matnyttigt med er utifrån
Bandesign Ron Kirby (2004)
Fr. 0 KR

Irland, Dublin

Court Yard Hotel

Vi vill tipsa om mysiga Leixlip strax väster om Dublin. Här hittar vi Court Yard Hotel som är den ursprungliga platsen där Arthur Guinness skapade sitt bryggeriimperium och den perfekta utgångspunkten för en riktigt bra golfresa!

Fr. 0 KR

Irland, Dublin

Bracken Court

Balbriggan är en mysig kuststad cirka en halvtimma norr om Dublins flygplats. Förutom klassiska pubar och caféer finns här det genuina Bracken Court Hotel med centralt läge. På kort avstånd hittar vi några av Irlands bästa linksbanor. Perfekt för en riktigt fin golfresa!