Aphrodite Hills Golf Club

Utsikten från delar av banan är hänförande. Banans kondition är oklanderlig, det märks att det jobbas hårt med banan året runt och det är inte konstigt att Aphrodite Hills Golf Club alltid omnämns när det diskuteras toppbanor i Sydeuropa! Man har dessutom renoverat hela banan och premiäröppnade igen i januari 2018.

Robinson har utformat Aphrodite Hills för att vara den perfekta blandningen av utmanande potbunkrar, finklippta fairways av frodigt Bermuda gräs och generösa greener. Till glädje för många finns här väldigt få vattenhinder.

Inspelet på hål 8 är något alldeles extra med det glimrande Medelhavet i bakgrunden, detta golfhål minns man för livet oavsett resultat! Med start vid det exklusiva klubbhuset breder golfbanan ut sig i omväxlande terräng, några hål är spektakulära med branta raviner medan majoriteten av hålen går i klassisk böljande parkkaraktär. Det ingår golfbil, och det kan vara bekvämt då det ibland är lite längre avstånd mellan green och tee än normalt.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 70,  6299 5757 5369 4919 4528
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cabell B. Robinson (2002)
Fr. 22.995 KR

Cypern, Paphos

Aphrodite Hills Golf Resort

Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men nu är det på tiden att vi golfare får chansen att spela på denna härliga destination. Aphrodite Hills är inte bara Cyperns bästa golfresort utan anses även som en av de allra bästa i östra Medelhavsområdet!

Fr. 0 KR

Cypern, Paphos

Thanos Luxury Hotels

Välkommen till Thanos Luxury Hotels - ett golfresmål utöver det vanliga med boende vid Paphos strand. De två familjeägda hotellen bjuder på ett svåröverträffat bemötande och tillsammans med Cyperns bästa golfbanor blir det en enastående golfsemester.