Albatross Golf

Denna bana byggdes med ambitionen att bli den bästa i Tjeckien och anses av många vara just det. Allt här andas kvalitet och klass vilket är ett måste då banan årligen besöks av Europatouren. Banan, som öppnade 2009, ligger utlagd på 80 hektar i kuperad terräng med inslag av ängsmark. Mikroklimatet på drygt 400 meters höjd, där banan ligger, innebär en av de längsta golfsäsongerna i Europa. Här finns 7 sjöar och 65 bunkrar så det gäller att hålla sig på banan (som alltid). Alla hål har 4-5 tees att välja på, varför inte prova svart tee för en extra utmaning.

Träningsmöjligheterna är stora med en delvis övertäckt drivingrange, 2 chippinggreener med 4 övningsbunkrar, 2 puttinggreener och en liten övningsbana. Ett klubbhus med bar, restaurang, shop och omklädningsrum kompletterar det hela.

Banan ligger knappa halvtimmen från flygplatsen och är ett mycket bra alternativ om man har tid att spela en runda efter ankomst till, eller innan avresa från, Prag.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6827 6441 6049 5672 5182
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Keith Preston (2009)
Fr. 0 KR

Tjeckien, Prag

Golf i Prag

Golf i Tjeckien är en oförglömlig upplevelse och i huvudstaden Prag kan du som golfare kombinera flera olika banor med pulserande storstadsliv. Det vill säga allt som Prag har att erbjuda i mat, dryck, nöje och kultur. All golf är förbokad och ni får givetvis transfer till och från banorna.