La Finca Golf Resort

La Finca Golf Resort

Bara en halvtimme från Alicante flygplats, i en dal med apelsinodlingar och olivträd, ligger den fantastiska golfresorten La Finca. Redan när man kör in genom entrén inser man att detta är någonting alldeles extra. Här erbjuds ett modernt designhotell alldeles invid en golfbana av toppklass i en underbart avkopplande och rogivande miljö – allt detta i Spaniens solsäkraste område - året runt!

Fakta

Avstånd flygplats Alicante ca 50 km
Närmsta stad Castillo de Montemar ca 3 km
Golfbil Behövs inte

Paketförslag 1 vecka

Flyg till Alicante t/r
Golfbag ombord beroende på flygbolag
Flygplatstransfer eller hyrbil
7 nätter, del i dubbelrum
Frukostpension
3x 18 hålsgreenfee på La Finca
1x 18 hålsgreenfee på Las Ramblas
1x 18 hålsgreenfee på Villamartin
Förbokade starttider

Ovan är ett förslag på en vecka till La Finca Resort. Självklart kan ni sätta ihop paketet precis som ni själva vill vad gäller andra golfbanor, hur mycket golf ni vill spela, hotell, andra rumskategorier, hyrbil eller transfer, mer eller mindre mat mm.

För prisoffert på ovan paket klicka på FÖRFRÅGAN så återkommer vi med en offert. Vill du ha någon ändring i vårt föreslagna paket ange det i kommentarsfältet vid förfrågan.

Väder just nu

25.7℃

La Finca Golf

Golfbanan är en pärla! Belägen som i en gryta nedanför det magnifika klubbhuset och hotellet, slingrar sig 18 härliga golfhål fram bland oliv-, och apelsinträd blandat med palmer. Banan har en karaktär likt en parkbana med lätta onduleringar vilket gör den enkel att gå, golfbil behövs inte! Det märks att det är klass på banan, bunkrar och greenområden är mycket välskötta med skarpa kanter och riktig bra finish. Banan har även flera mindre och mycket vackra vattenfall som skapar en mysig atmosfär kring några av hålen. Greenerna är mycket omväxlande och roliga med en del onduleringar där det ofta gäller att hitta rätt platå för att ha chans på en bra score. Banans layout passar alla golfare, det finns gott om plats på de flesta fairways, men den djärve inbjuds även att chansa för att eventuellt spara några slag. Ett bra exempel på det är hål 17, en par 4:a, där den som slår långt har chans att nå greenen på ett slag, men då krävs en carry på 210 meter över vatten! Hål 7 är också speciellt på sitt sätt, här är nämligen greenen helt fyrkantig, annorlunda och mycket uppskattat – precis som hela La Finca Golf Resort!

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6394 6032 5411
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, bar, omklädningsrum
Bandesign Pepe Gancedo (2002)

Las Ramblas Golf Course

En bana med fantasifull och inovativ karaktär, vilket kännetecknar designern Pepe Gancedo. Banan är mycket vacker och ligger i brant terräng omgiven av vattendrag. Banan kräver planering och är ett tufft test om du vill gå på ditt handicap. Du lär få använda alla klubbor i bagen. Växtligheten är kraftfull och består huvudsakligen av pinjeträd som skänker skön skugga på stora delar av banan som gör det möjligt att spela även de varmaste dagar. Utsikten över Medelhavet är slående från flera hål på banan. En scen ur “Taken 3” med Liam Neeson är inspelad här.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 5807 5679 4761
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, shop, vagnar/buggies, restaurang, bar
Bandesign Pepe Gancedo (1991)

Villamartin Golf Course

Banan öppnade 1972 och är en av de mest etablerade i Valencia. Dess extraordinära desgin och oöverträffade omgivning gör utan tvekan denna bana till en av de bästa i Spanien. Den över 40-år gamla vegetationen ger banan en lugn och vacker fond. Banan lämpar sig för golfare av alla sorter och nivåer. Det är en ganska kuperad bana där de första 9 hålen ligger på den högsta delen med fina vyer mot havet. De sista 9 ligger lite lägre i dalen och raviner påverkar flera av hålen. Efter avslutat spel välkomnas ni till klubbhusets trevliga restaurang och varför inte beställa en paella till den kalla ölen? Shopen står öppen för den som vill utöka sin golfgarderob.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6005 5868 5499 5003
Faciliteter Drivingrange, vagnar/buggies, shop, restaurang, bar.
Bandesign John Puttman (1972)

La Finca Golf Resort

Hotellet är ett modernt designhotell byggt 2009 och ligger direkt vid golfbanan. Det 10:e hålet passerar precis utanför ena hotellvingen och från stora delar av hotellet har man utsikt över banan. Rummen är, precis som övriga hotellet, i modern stil och erbjuder alltid terrass eller balkong. Det finns två restauranger, en för frukost och enklare måltider samt en mysig restaurang för middagarna. Det finns även ett mindre spa för den som önskar, perfekt för ömmande golfmuskler! I hotellbaren kan man avnjuta en välförtjänt drink efter golfrundan och umgås med övriga gäster i en lugn och avkopplande miljö. Det finns ett antal högklassiga golfresorter kring Alicante, men få av dem ger en sådan optimal golfupplevelse som La Finca Golf Resort.

Fakta

Läge Mitt i golfbanan i en lugn, avslappnande och vacker miljö.
Rum 120 st. Alla har dusch/bad, hårfön, minibar, värdeskåp, TV, värdeskåp och balkong/terrass.
Rumstyper Standard, Deluxe, Junior Suite
Faciliteter Flera restauranger/barer och utomhuspool. Spa med pool, gym och behandlingar.
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället