Jardin Tecina Golf

Jardin Tecina Golf

La Gomeras bästa hotell

Trots att La Gomera, en av Kanarieöarnas sju öar, bara ligger 40 minuter med färja från Teneriffa, är det som att komma till en annan värld. Ön må se ut som ett kargt berg i fjärran men bjuder på underbara naturscenerier, stillhet och en makalöst vacker golfbana.

La Gomera är en mycket lugn och naturskön ö. Landskapet är dramatiskt med djupa raviner, höga berg och det är populärt att vandra eller cykla mountainbike. I nationalparken Garajonay finns en urskog som är klassad av UNESCO som en del av världsarvet. På La Gomera lär det också finnas omkring 220 000 palmer, fler än på de andra Kanarieöarna tillsammans. Stränder finns också, inte minst nära hotellet på Playa de Santiago.

Fakta

Avstånd färja San Sebastian ca 30 km
Heldagsgreenfee Ja

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 12.495:-

Flyg till Teneriffa t/r
Golfbag på planet
Mat på flygresan
Färjebiljett t/r La Gomera
7 nätter, del i dubbelrum
Halvpension (frukost & middag)
5x heldagsgreenfee på Tecina Golf
Förbokade starttider
Boka

Det ingår ingen transfer till från flygplats och hotell. Vi rekommenderar att ni tar taxi från flygplatsen till färjan och från färjan till hotellet. Vi kan boka transfer om ni önskar, meddela oss detta vid bokning.

Hotellet vill ha era handicap för golfbokningen och era passnummer för färjebokningen. Meddela oss detta vid bokning.

Möjliga tillägg/avdrag
Enkelrum: 2 450 kr
Helpension: 1 750 kr/person
Comfort Side Sea View: 630kr/person
Junior Suite: 2 450 kr/person
Superior Room: 1 750 kr/person
Icke golfare: -2 500 kr

Väder just nu

20.5℃

Tecina Golf

Banan byggdes 2003 och ligger i anslutning till hotell Jardin Tecina. Donald Steel har ritat banan på en nedlagd bananodling och eftersom ön är så bergig har Steel haft en delikat utmaning. Lösningen är spännande och annorlunda där du spelar dig nedför redan från första hålet och när du kommer till sista hålet har du nått en höjdskillnad på 175 meter från det första! Som en skidbacke med andra ord fast du behöver inte skråa hela tiden utan fairways förblir utan sidolutning vilket är genialiskt. Layouten bjuder på generösa fairway’s och luriga bunkrar och du har havsutsikt från alla hål! Några av dem är riktigt spektakulära, speciellt de som spelas rakt utför mot havet, bland annat ett par 3-hål där du slår över en ravin mot en lågt liggande green med stup längs med hela vänstersidan. Även om banan klassas som medelsvår kan det stundtals vara svårt att spela på grund av den fina omgivningen. Är det inte La Gomeras uråldriga visselspråk som hörs bland bergen, så är det utsikten över Atlanten eller öns enorma blomsterprakt av hibiskus och bougainvillea som distraherar.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71, 6343 5841 5361
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop & restaurang
Bandesign Donald Steel (2003)

Jardin Tecina

Jardin Tecina är utan tvekan det bästa hotellet på La Gomera. Det är nästan som ett eget litet samhälle i trevlig kanarisk stil. Huvudbyggnaden med restauranger är omgiven av vita tvåplans radhus med hög standard som följer sluttningarna. Det är som att bo i en botanisk trädgård! Läget är utmärkt om man gillar lugn och ro för hotellet ligger på en udde högt över havet med en underbar utsikt över Teneriffa och den stundtals snöklädda Pico del Teide med sina 3 718 meter över havet. Det är spännande och romantiskt. Vill du mjuka upp golfmusklerna i det inbjudande ”aqua” så finns det tre pooler att välja mellan, dessa är uppvärmda november-april. Givetvis kan du parkera i en solstol och njuta av läskande dryck från någon av anläggningens barer för att sedan slå dig ner till bords i någon av restaurangerna. Varför inte nere vid stranden på Club Laurel med bar, à la carte-restaurang och saltvattenpool! Rummen finns i fyra kategorier, Standard med utsikt mot trädgården eller poolen, Comfort med så kallad side-sea-view, Superior med front-sea-view och Juniorsviter med extra loungedel.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Högt uppe på en klippa med makalös utsikt över havet.
Rum 432 st. Dusch/bad, hårfön, AC, telefon, TV, värdeskåp mot avgift, minibar på beställning, balkong
Rumstyper Standard, Comfort, Superior och Suites
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, trädgård, gym och ett spa
Internet Gratis WiFi på hela anläggningen

Förfrågan

Kontaktinformation

Read more about privacy policy
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället

Förfrågan

Kontaktinformation

Read more about privacy policy
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället